Kakvi mečevi!

OKLAHOMA BEZ SRBINA NAŠLA NOVU MLADU ZVEZDU: Kanađanin sasuo 42 poena, Tejtum trojkom srušio Lilarda u duelu! (VIDEO)

Neverovatno veče na NBA parketima, ali osim Bogdana Bogdanovića Srbi nisu imali veliki učinak.

Trener Majk Dagno je istakao da se nada da će Srbin biti spreman za duel sa Jutom, ali se Pokuševski nije oporavio i bez njega u timu Tanderi su izgubili meč sa najboljim timom lige Juta Džezom. 

Juta je pobedila 106:98, a neverovatan meč odigrao je Kanađanin Lu Dort. On će najverovatnije biti novo lice franšize, a sada je ubacio 42 poena! Ipak Juta predvođena Bojanom Bogdanovićem koji je dao 23 poen te Donovanom Mičelom sa poenom uspela da dođe do pobede. 

Lejkersi su još jednom dokazali koliko su ozbiljan tim pošto su bez Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa rutinski došli do pobede nad Šarlotom 101:93. Svojih pet minuta imao je Kajl Kuzma sa 24 poena, a pratio ga je Denis Šruder sa 19. 

U prvom odigranom meču večeri Pol Džordž se sastao sa "svojom" Indijamo i "častio" ih je sa čak 36 poena! Vodio je Kliperse do pobede, a bio je blizu tripl-dabla sa 7 skokova i 8 asistencija. Sa druge strane su blistali Malkom Brogdon sa 29 i Karis Levert sa 26 poena, ali to nije bilo dovoljno. 

Od Srba na terenu je blistao samo Bogdan Bogdanović, pošto je Nemanja Bjelica u porazu Majamija imao samo pet minuta na trenu i za to vreme je jednom asistirao. Sansi su pobedili 106:86 posle odlične igre centra Deandrea Ejtona koji je skupio 19 poena i 13 skokova!

U poslednjem odigranom meču Boston je bio pred porazom, ali su uspeli da se vrate u meč i savladaju Portland 116:115.

Fenomenalni Džejson Tejtum je završio meč sa 32 poena, a najvažniji su došli na kraju. Prvo je dao dva bacanja i doneo prednost svom timu, a onda 8,5 sekundi do kraja trojkom osigurao pobedu svog tima. 

Dejmijan Lilard je uz 28 poena imao priliku da donese trijumf svom timu, ali je promašio šut sa pola terena. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi

nba