NJU SVI PRATE!

ONA JE KRIVA ZA LOŠU FORMU NBA ZVEZDE? U Majamiju brinu, zameraju mu na bivšoj dadilji koja voli da se skine! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Igra u timu s Nemanjom Bjelicom, ali se sve više priča o onome što radi van terena...

Izvor: Profimedia/Instagram/katyaelisehenry

Majami Hit je prošle sezone stigao do velikog fianala NBA lige, ali ove ne igraju na tako visokom nivou. Bar ne za sada, pošto su sa 30 poraza i 28 poraza tek na sedmoj poziciji Istočne konferencije, a jedan od igrača koji je ove sezone podbacio je - Tajler Hiro.

Košarkaš Majamija ne igra na nivou od prošle godine, a u timu sa Floride problem vide u njegovom ljubavnom životu.

Naime, u Majamiju su malo zabrinuti što Tajler Hiro igra daleko od nivoa NBA zvezde, a kao jedan od potencijalnih razloga za manjak fokusa vide u njegovoj vezi sa modelom i Instagram influenserkom Katjom Elis Henri.

Hiro ove sezone ubacuje tek 33% šuteva za tri poena, a na nivou cele sezone prosečno beleži 14.8 poena, 4.9 skokova i 3.4 asistencije po meču.

Američki mediji, među kojima je i "Jahu", prenose da je Hirou slava izgleda malo 'udarila u glavu' i da nije fokusiran kao ranije, da preterano uživa u tome što je zvezda NBA lige i navodno je na sve uticala i njegova veza sa pomenutom manekenkom.

Katja Elis Henri privlači mnogo pažnje svojim provokativnim izdanjima na Instagramu, gde je prati preko 8.000.000 ljudi. Ova 26-godišnjakinja je nekada bila dadilja, a sada je daleko od takve uloge - jer svojim golišavim telom mami uzdahe preko interneta.

Bila je u vezi i sa Kajlom Kuzmom, košarkašem LA Lejkersa, a mnogi veruju da je ona "kriva" za slabe igre Tajlera Hiroa...

Tagovi