Zaključak!

SHVATILA DA JE LEZBEJKA, A ZBOG NBA ZVEZDE HTELA DA SE UBIJE: Imali su burnu vezu pre nego što je rodila dete! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Prethodnih godina je lutala, a sada zna koji pol voli!

Izvor: Youtube/atlmuzikfanzinc/printscreen

Na društvenim mrežama kružile su glasine da ga je prevarila, a zbog raskida te veze pokušala je da se ubije. Javila se iz bolničkog kreveta, da objasni kako je nikada nikoga nije prevarila...

Prošlo je od tada nekoliko godina, a Kelani Pariš saznala je da je lezbejka. Kako kaže, poslednja je to saznala jer se njena okolina uopšte nije iznenadila.

Bivša devojka Kajrija Irvinga, zvezde NBA lige koja je tada igrala za Klivlend a danas za Bruklin, pronašla je sebe!

''Napokon znam da sam lezbejka. Ja sam gej, gej, gej'', objavila je Kelani Pariš.

Veza Kajrija Irvinga i pevačice bila je čvrsta sve dok se nisu pojavile njene fotografije iz kreveta sa drugim muškarcem, ali je ona tračeve o prevari demantovala. Ipak, raskid je usledio i bio je veoma buran, a u narednim godinama su se preko medija izvinjavali jedno drugom i želeli sreću u nastavku karijere.

Lutala je Kelani još nekoliko godina, bila u vezi sa reperom YG-om, a zatim rodila dete gitaristi Džavonu Jang-Vajtu, koji je svirao na njenim nastupima.

Od 201. godine, kada se proodila, istraživala je svoju seksualnost, pa je sebe opisavala i kao panseksualku, odnosno da je ljudi privlače bez obzira na to kog su pola. Sada je sigurna - ona je lezbejka!

Kajri Irving krenuo je nekim drugim putevima... Prethodnih godina bio u centru pažnje jer je sumnjao u loptasti oblik zemlje, a pre nekoliko dana šokirao je izjavom da posti zbog Ramazana jer je promenio veru i prešao u Islam.