metalac!

RAKOČEVIĆ HOĆE DA BIJE AKO NE VOLITE MEJDENE! Legendarni as napravio haos u emisiji kad je čuo ove reči! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

"Šta me za*ebavate?! Ko ne voli Mejdene ili je glup ili je neobrazovan"

Izvor: Printscreen/Twitter/DozetMilan

Gost u najnovijoj epizodi zvaničnog podkasta Crvene zvezde bio je jedan od najboljih košarkaša u istoriji kluba, Igor Rakočević, koji je pokazao koliko daleko može da ide kada su u pitanju stvari koje voli.

Bivši reprezentativac Srbije ne krije šta otvoreno voli: brazilski điju-đicu, stripove, astronomiju i jednu od najvećih metal grupa svih vremena Ajron Mejden (Iron Maiden). Rakočeviću se očigledno nije svidelo da bilo ko pljuje "mejdene" i imao je šta da kaže po tom pitanju.

"Moraš da imaš određeni koeficijent inteligencije da bi se tebi svidela ta muzika. Ne možeš da budeš glup i da ti se sviđa Ajron mejden, to su tekstovi koji imaju dubinu, značenje… Pevaju sve moguće. Ako neko ne voli Mejdene ili je glup ili je neinformisan", pričao je Rakočević.

Domaćini podkasta, bivši košarkaš Milan Dozet, kao i Ivan Minić govorili su Rakočeviću "polako, polako", a onda se okrenuo ka Miniću i rekao "Šta? I ti ne voliš Mejdene? Šta, nemaš dugu kosu, ćelav si i bojkotuješ?"

Rasla je tenzija, a onda je Igor ustao i počeo da psuje: "'Ajde me bre za**bavate, ovde me dovodite i pljujete mi Ajron Mejden", posle čega je šutnuo stolicu. Kad ga je Dozet uhvatio za ruku i rekao šta ti je, Rakočević je skočio i uhvatio ga za vrat!


Jasno, u pitanju je šala, a celu epizodu ćemo pogledati večeras kad izađe cela epizoda. Dozet je to prokomentarisao rečima: "Dokaz koji ću da priložim sudu zbog povrede vrata. Vansudska nagodba ne dolazi u obzir".

Iron Maiden - Aces High
Izvor: YouTube/Iron Maiden