isprobavaju

PARTIZAN RADI U TIŠINI I TESTIRA DOMAĆE TALENTE: Mladi reprezentativac na treninzima crno-belih, neće biti jedini

Autor Pavle Knežević

Čekaju Superligu i pokušavaju da se osveže

Izvor: MN Press

Ekipe koje će se boriti za titulu prvaka Srbije trenutno su na "holdu", čekaju ishod plej-ofa ABA lige, odnosno da Crvena zvezda završi takmičenje.

Najkasniji početak Superlige je 29. maj, a to će se desiti samo ako Zvezda uđe u finale i bude igrala pet mečeva u toj seriji. Verovatno će i ranije početi, ali to je oko mesec dana pauze za timove koji nisu igrali plej-of ABA ili ABA2 lige.

Zvezdu čekaju Partizan, Mega, Borac, FMP, Vojvodina, Mladost i Zlatibor, a svaki od timova prolazi kroz određeni period novih priprema i reorganizacije.

Iako će Superliga biti brza i kratko trajati, počinje se od četvrtfinala plej-ofa, ekipe ne miruju.

Šta je s Partizanom? Kako je ranije najavljeno, posle završetka sezone u ABA, igrači su dobili tri dana slobodno, a onda su došli na pripreme "kao da je avgust".

No, crno-beli ne samo što se spremaju, već gledaju da li nekako mogu da osveže sastav. U tom cilju, sa njima treniraju i pokušavaju da se dokažu. Kako se nezvanično može čuti oko kluba, sa Partizanom trenutno radi 23-godišnji Aleksa Stepanović, krilni centar Slobode iz Užica.

To što trenira sa njima, naravno, ništa ne znači, niti će on biti jedini koji će pokušati da se dokaže. U Partizanu svi ćute i rade, niko ne daje zvanične informacije, i realno teško da bilo ko može da pogodi kako će crno-beli izgledati na početku Superlige.

Stepanović je igrao za mlađe selekcije reprezentacije, a pre Slobode nastupa je za Metalac, Dinamik i sarajevski Spars.

Tagovi