Sjajna partija

PROŠETAJ IH POKU! ALEKSEJ PLESAO NA TERENU: Dalas ponovo video Bobana, srpski džin driblao kao bek! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Aleksej Pokuševski je još jednom pokazao koliko je jedinstven!

Igrala je Oklahoma drugi put u samo nekoliko dana sa Sakramentom, a Aleksej Pokuševski je i ovoga puta pokazao svu raskoš svog talenta. 

Sada mu je Mark Dagno dao ulogu startera i odmah zbog faula nad njim ušao u konflikt! Posle samo 45 sekundi on je pri rezultatu 0:0 bio jako ljut zbog nedosuđenog faula nad Pokuševskim, ušao je u raspravu sa sudijama, ali oni nisu promenili svoju odluku. 

Oklahoma je i ovaj meč izgubila, bolji je bio Sakramento 122:106, a najmlađi igrač lige i starter u timu Oklahome Aleksej Pokuševski je upisao 10 poena, 3 skoka i 2 asistencije. Opet je sa pozicije krila imao mnogo loptu u rukama, organizovao je igru svog tima i oduševio jednim driblingom!

Dalas Maveriksi su doživeli težak poraz od Memfisa 133:104, a Boban Marjanović je konačno bio na terenu. On je dobio pet minuta i za to vreme je upisao 2 poena i 1 skok. Ipak njegov šou se desio pre meča kada je malobrojno osoblje i saigrače u sali oduševio svojim driblerskim sposobnostima!

Nije mogao Dalas na ovom meču protiv 24 poena Dža Moranta i 22 poena Dilona Bruksa, pogotovo u situaciji kada je Luka Dončić ubacio samo 12!

Odličnu partiju je imao i Nikola Vučević koji je upisao dabl-dabl u porazu Bulsa od Bruklina 115:107. On je imao 12 poena i 12 skokova uz dodatak od 6 asistencija.