Greška!

RADONJIĆ NAJAVIO FINALE, PA SE NASMEJAO LAPSUSU: Pričao o Budućnosti, pomenuo i Partizan (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Trener srpskog tima slučajno pomenuo Partizan, pa se ispravio

Crvena zvezda sutra počinje finalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Na tom meču neće biti navijača, postoji odluka i da se tribine prazne ukoliko bude nedoličnog ponašanja, a o praznim tribinama govorio je i Radonjić.

Trener Crvene zvezde na konferenciji je objasnio da je fokusiran na teren, a zatim napravio lapsus pomenuvši Partizan pred Budućnost.

Govoreći o tome što navijači neće moći u halu tokom finalne serije regionalnog takmičenja, Dejan Radonjić je slučajno rekao da je njegov tim fokusiran na pobedu protiv Partizana, rekavši slučajno ime "večitog" rivala umesto Budućnosti.

Naravno, ispravio se iste sekunde.

''Nisam imao priliku da učestvujem u tim nekim stvarima od ranije. Fokusiran sam na dešavanja na terenu i da dobrom igrom dođemo do šanse da savladamo ekipu Partizana. Ovaj, Budućnosti, izvinjavam se'', ispravio se Radonjić brzo.

Crnogorski stručnjak na klupi srpskog tima nije radio u regionalnoj košarci kada su se događali najveći incidenti na relaciji Crvena zvezda - Budućnost. neprijatlejska atmosfera u Beogradu i Podgorici stvarala je ružne scene, a ove sezone je čak i Radonjić, kao bivši igrač i legenda Budućnosti, dočekan uvredama u Morači.