Bravo!

GOTOVO! OVO JE MVP SEZONA NIKOLE JOKIĆA: Opet je dominirao pod košem, imao strašan okršaj za kraj! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je sjajnom partijom završio regularni deo NBA sezone.

U sudaru balkanskih centara videli smo sjajan okršaj i još jednu fenomenalnu partiju Nikole Jokića. 

Prvi kandidat za najboljeg igrača sezone imao je 21 poen, 3 skoka i 2 asistencije, ali nije uspeo da zaustavi Jusufa Nurkića i Blejzerse. 

PORTLAND - DENVER 132 - 116 (43:32, 29:33, 35:29, 25:32)

Strašna prva četvrtina donela je Portlandu veoma bitnu pobedu i seriju sa Denverom u plejofu! Ovom pobedom je Portland obezbedio mesto u plejofu i završio je kao šesti na Zapadu, pa neće morati da igra plejin turnir. To je dobra vest, a loša vest za Blejzerse je to što će u plejofu igrati sa Denverom! 

U duelu sa Nikolom Jokićem odličan je bio Jusuf Nurkić sa 20 poena i 13 skokova, a kao i obično najbolji u Portlandu bili su Si Džej Mekolum i Demijan Lilard. Mekolum je imao 24, a Lilard 22 poena. 

Kod Denvera je opet odmarao veliki broj igrača i mladi Markus Hauard je to opet iskoristio da postigne 23 poena. Sada je regularni deo sezone gotov, a Nikola Jokić je istakao ozbiljnu MVP kandidaturu. 

Ne samo da je na kraju imao dabl-dablom od 26,4 poena i 10,8 skokova uz 8,3 asistencije, nego je i Denver koji je tokom godine bio uništen povredama doterao do trećeg mesta na Zapadu, 

Sada u prvom kolu Denver mora da pobedi Portland, a onda u polufinalu konferencije idu na pobednika duela Finiks Sansa i boljeg u plejinu između Los Anđeles Lejkersa i Golden Stejta!