Lepo od njega

JOKIĆA MORA DA ČUVA CEO TIM! Nurkić pred susret sa Nikolom ima da poruči samo jedno - BIĆE MVP!

Autor Tamara Ranković

Zajedno su igrali u dresu Nagetsa, a košarkaš Portlanda i dalje podržava srpksog asa

Denver je izgubio od Portlanda, ali jedno je bilo jasno. Moraće Trejlblejzersi bolje u seriji plej-of utakmica da čuvaju Srbina koji je rešetao i u porazu svog tima!

Nikola Jokić imao je u nedelju novu MVP partiju, a odličan je na parketu bio i njegov nekadašnji saigrač Bosanac Jusuf Nurkić koji je trenutno "Džokerov" rival, ali van parketa i veliki prijatelj!

Nakon utakmice, Jurkić je za medije govorio o odnosu sa prvom zvezdom Denvera, a ono što će oduševiti je Jurkićevo viđenje o tome kome treba da ide u ruke titula za najkorisnijeg igrača NBA lige.

"Što se tiče čuvanja Jokića, potrebno je da se uključi ceo tim, nije odbrana rad samo jednog čoveka. Uopšte se ne bih ljutio ako Jokić dobije MVP nagradu, čak mislim da je zaslužio. Ima sjajnu sezonu i sjajan sistem oko njega. Mislim da ima nerealne brojeve i da mora da bude MVP. Zaslužio je", iskreno je objasnio košarkaš iz Bosne i Hercegovine.

Dok su nosili obojica isti dres imali su više vremena za druženje, ali različiti klubovi nisu ih omeli u tome da ostanu u kontaktu.

"Mislim da imamo sjajan odnos. Mislim da nikada naši odnosi nisu zahladeli, jedino što je kovid situacija malo sve usporila, ali se čujemo. Još otkako sam bio u Denveru", otkrio je igrač Portlanda.