OBJASNILA!

IZBLAMIRALA LEBRONA! ONA BRANI JOKIĆA I PROZIVA LEGENDU: Evo zašto "Kralj" ne želi da Srbin bude MVP! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Američka novinarka ima zanimljivu teoriju.

Izvor: Profimedia

Sve je više onih koji tvrde da srpski centar jednostavno mora da bude MVP ove sezone NBA lige!

Nikola Jokić je ostvario nešto što nije viđeno 50 godina, ali Lebron Džejms ne vidi njega kao najkorisnijeg igrača. I zbog toga je dobio zanimljive prozivke!

Naime, Lebron Džejms je nedavno istakao da bi Stef Kari trebalo da bude MVP u NBA ligi ove sezone, iako je Jokić po svim parametrima ispred njega.

Ali nije sve ostalo samo na Lebronovim rečima, već se oglasila i američka novinarka Moli Kerim. Ona je otkrila šta je prema njenom mišljenju glavni razlog za takvu Džejmsovu izjavu.

Kerim je u raspravi Maksa Kelermena i Stivena Smita u košarkaškoj emisija unela i svoje mišljenje, otkrivši zašto Lebron "gura" Karija u trci za MVP nagradu, iako je Karijev Golden Stejt daleko od vrhunskog tima.

"Mislim da on sve to radi promišljeno. 'Hej, kada pobedimo Stefa Karija i Voriorse i ukoliko to učinimo ubedljivo, mogu da kažem da sam pobedio MVP-a', to on u suštini želi", rekla je Kerim o zvezdi Los Anđeles Lejkersa.

Upravo će se Lejkersi i Voriorsi sastati u takozvanom plej-inu između sedmog i osmog najboljeg tima Zapadne konferencije.