Oduševljeni!

HIT! ZVEZDA POBEDILA BUDUĆNOST, ONI SLAVE UZ PATRIOTSKU PESMU: Simonović i Lazić u transu, o ovom snimku se priča! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda je pobedila u drugom meču finala ABA lige, a najiskusniji u timu su to znali da proslave!

Izvor: Instagram/simke 12

Crvena zvezda vodi 2:0 u seriji finala ABA lige protiv Budućnosti posle dramatične pobede u drugom meču finala. 

Nadahnuta partija Ognjena Dobrića donela je trijumf crveno-belima, a sjajne role imali su i Marko Simonović i Branko Lazić. 

Lazić je tokom celog meča igrao sjajnu odbranu na Džastinu Kobsu i Nikoli Ivanoviću, a Simonović je u finišu dao bitne poene i osigurao trijumf crveno-belima. 

Posle meča su znali kako da proslave pobedu. Oni su na povratku sa meča veliki trijumf proslavili uz poznatu pesmu Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode".

Sada Crvena zvezda putuje u Podgoricu, gde juri titulu. Već u subotu od 20:30 pobedom mogu da osiguraju titulu u ABA ligi, ali i plasman u Evroligu naredne sezone. 

Upravo su Simonović i Lazić u prva dva meča morali dodatno da uzmu odgovornost na sebe, usled neigranja Korija Voldena i Marka Jagodića-Kuridže.

Bez iskusnog krilnog centra Simonović je bio startna četvorka crveno-belih u drugom meču, dok je Lazić dodatno morao da "zapne" u odbrani pošto Dejan Radonjić nije mogao da računa na Voldena kao jednog od boljih defanzivaca u timu.