Oporavak!

PARTIZAN OTKAZAO MEČ ZBOG PREVIŠE POVREDA: Šestorica van terena, crno-beli u problemu pred KLS!

Autor Dušan Ninković

Ekipa Partizana neće igrati protiv Borca, što je trebalo da bude četvrti pripremni meč.

Izvor: MN Press

Želeo je košarkaški klub Partizan da nastavi sa odigravanjem pripremnih utakmica u periodu između ABA lige i KLS-a, ali je nakon tri takva meča doneta odluka da se četvrti otkaže. Partizan neće igrati protiv Borca, zbog previše povređenih igrača, potvrđeno je MONDU!

Od ranije van stroja su Ognjen Jaramaz, Markus Pejdž i Rašon Tomas, a na poslednjem susretu su im se priključili Erik Mika i Vil Mozli. Van stroja je i mladi Đorđije Jovanović, koji je polomio prst i neće se vraćati na teren do kraja sezone!

Zbog toga je odlučeno da crno-beli ne izađu na megdan Čačanima, u meču koji je trebalo da bude još jedna u nizu provera forme Partizana pred borbe za titulu u Srbiji. Beogradski crno-beli zaključili su da je bolje da se ekipa odmori i krene u oporavak pred borbe za domaću titulu.

Kako do početka KLS nema dovoljno vremena da se zakazuju novi mečevi, crno-beli će se ovde zaustaviti sa pripremnim susretima.

Do sada su odigrana tri meča. Partizan je savladao Vojvodinu i Zlatibor, a poražen je u prvom meču od Borca.

Klubovi koji igraju regionalno takmičenje ove sezone neće igrati ligaški deo KLS. Ekipe poput Partizana priključuju se već od plej-ofa. Predviđeno je da četvrtfinalna serija Partizana i Mladosti iz Zemuna počne 27. maja, a igra se na dve dobijene utakmice.

Tagovi