Košarka

UHAPŠENO 70 HULIGANA: Tuča na proslavi Zvezdine titule, pravili nerede u Beton hali - prvi snimak s lica mesta! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Policija je privela oko 70 huligana koji su se nakon proslave titule FK Crvena zvezda nasilno ponasali i narusavali javni red i mir!

Izvor: Printscreen/Adria Media TV

Haos posle proslave Zvezdine titule na reci!

Prema pisanju beogradskih medija, grupa huligana lomila je inventar u dva restorana u okviru Beton hale, a jedna osoba je potvrđena pod okolnostima koje još nije utvrđene.

Žandarmerija je njoj pružila prvu pomoć, a policija je potpuno uspostavila kontrolu tokom večeri. Navijači su se razišli i više nema problema...

Prema pisanju medija, na lice mesta u toku noći izašli su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulić i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić i pružili su podršku policajcima koji su uspostavili mir.

Navodno su stradali restorani Lafajet i Temperante, a još se utvrđuje da li je bilo fizičkog obračuna sa navijačima Partizana.

Prema navodima, obezbeđenje tih lokala rade navijači Partizana i najverovatnije su zbog toga navijači Zvezde upali u te objekte.

Objavljeni su i prvi snimci s lica mesta gde su se sukobili navijači:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

FK Crvena zvezda slavila je večeras osvajanje titule na reci Savi, u prostoru između Brankovog i Starog železničkog mosta, u prisustvu velikog broja navijača.

(Mondo/Novosti)