Košarka

BUDUĆNOST DOLAZI U PIONIR PO TITULU: Miloje pred meč godine – prvak postaje ko izdrži pritisak!

Autor Mladen Šolak

Podgoričani spremni za utakmicu odluke.

Izvor: MN Press

Sve je spremno za meč godine, koji će u petak od 20.30 časa dati ime šampiona ABA lige.

Košarkaši Budućnosti dolaze u Beograd posle dve uzastopne pobede i izjednačenja u seriji (2:2), a njihov trener Dejan Milojević poručio je u najavi meča da će borba sa pritiskom biti najvažnija za uspeh.'

"Pred nama je peti meč i verujem da će veće šanse za pobedu imati tim koji bolje iznese pritisak. Oba tima imala su šanse da pobede u gostima u ovoj seriji i nisu ih iskoristili. Videćemo da li možemo da ih pobedimo na strani", rekao je Milojević.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Košarkaš Budućnosti Petar Popović očekuje utakmicu sličnu prethodnim.

"Peta utakmica neće biti mnogo različita od prethodne četiri, koje su bile psihološki i fizički veoma teške. Crvena zvezda je dobar tim, imamo svoje prednosti i bićemo spremni da damo sve od sebe na terenu i da pobedimo", rekao je on.

"U nekoliko prilika pokazali smo dobru igru, u nekima i ne tako dobru. Ako hoćemo da pobedimo, moraćemo da greške svedemo na minimum. Ako izvedemo neke stvari skoncentrisano na najvišem nivou, verujem da možemo da pobedimo", dodao je Popović.

Ranije danas, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić najavio je da će njegov tim pokušati da igra agresivno i u "majstorici", kao i u prethodnim mečevima.