PODRŠKA

NAVIJAČI ZVEZDE PODRŽALI IGRAČE PRED MEČ SEZONE: Skandiranje Radonjiću i pesma - "Izađi, mala!" (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Zvezda igra protiv Budućnosti za titulu i Evroligu, a navijači su osetili trenutak da im pruže podršku pošto se čitave sezone igra bez publike.

Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Crvena zvezda mts igra u petak (20.30, TV Arena Sport) peti i odlučujući meč finalne serije ABA lige protiv Budućnosti, a tim povodom navijači su priredili iznenađenje svom timu.

Navijači su se okupili ispred hale "Aleksandar Nikolić" pred početak današnjeg treninga Crvene zvezde i pesmama, skandiranjem i pirotehnikom bodrili svoje miljenike koje za nešto više od 24 sata očekuje meč sezone.

U tom susretu Zvezda se bori za šampionsku titulu i učešće u Evroligi, a strasti su ponovo uzavrele usled nezadovoljstva crveno-belih zbog suđenja u Podgorici.

Zvezda je otputovala u "Moraču" sa prednošću od 2:0 u finalnoj seriji, a Budućnost je uspela da izjednači u seriji. Ipak, u Zvezdi su i te kako nezadovoljni kriterijumom suđenja u tim susretima, pa su se oglasili saopštenjem.

Okupljenim navijačima obratio se i kapiten Branko Lazić i zahvalio se na podršci, a u jednom trenutku začuo se i poklič "Izađi, mala" koji je bio aktuelan u prethodnom dvoboju ova dva tima.

Pogledajte snimke!