Kakva atmosfera!

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE ODUŠEVLJEN PUBLIKOM U PIONIRU: Hala nije puna, a navijači GRME - ''Oni su najglasniji u Evropi!''

Autor Dušan Ninković

Košarkaš koji trenutno igra u Španiji prati pet meč finala ABA lige.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis.
Izvor: MN Press

Crvena zvezda i Budućnost igraju pet meč finala ABA lige, a u beogradskoj hali Aleksandar Nikolić prisutni su i navijači. Iako je Zvezda nakon prva dva meča plaćala kazne, publika je prisutna i na ovoj utakmici. Ona je posebno oduševila jednog bivšeg igrača crveno-belih.

Dilan Enis, igrač koji je u Zvezdu stigao iz Mege, impresioniran je atmosferon koju su navijači srpskog tima napravili za ovaj meč i tvrdi da je to najbolja košarkaška publika u Evropi. Čak i kad hala nije puna!

Rođeni Kanađanin koji je igrao za reprezentaciju Jamajke u Srbiji odigrao je jednu sezonu i za to vreme dobio pasoš naše zemlje trenutno nosi dres španske Saragose, ali publiku iz Beograda ne zaboravlja.

''Gledam utakmicu Crvena zvezda - Budućnost. Arena nije ni blizu puna, a navijači su najglasniji u Evropi! Osećam atmosferu kroz kompjuter. Daju mi isti osećaj kakav sam imao dok sam igrao tamo. Navijači Crvene zvezde su nenadmašni'', napisao je Dilan Enis.

Podsetimo, Enis je nakon koledža i Letnje lige koju je igrao 2017. godine stigao u Evropu. Obukao je dres Mege tog leta, u decembru se preselio u Crvenu zvezdu, a pri kraju sezone otišao u Andoru. Od evropskih timova nosio je i dres Monaka.