...I neće se ljutiti!

ALEN OMIĆ I SRBI LUDUJU UZ BAJU! SPEKTAKL U AUTOBUSU: Narodnjaci osvajaju Francusku! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nekoliko Srba u francuskom klubu Burž gde im je saigrač Alen Omić, a trener Savo Vučević, širi muziku sa ovih prostora.

Košarkaši i stručni štab francuskog kluba uživaju u muzici Nedeljka Bajića.
Izvor: Instagram/negujmosrbski/printscreen

Veoma važnu pobedu u košarkaškom prvenstvu Francuske upisao je Burž na gostovanju Strazburu, pa će se sa tim timom do kraja sezone boriti za četvrtu poziciju. Sa samo osam košarkaša u rotaciji uspeli su da stignu do trijumfa (73:81) koji je pratila muzička numera Nedeljka Bajića!

Danilo Anđušić, Luka Ašćerić, Alen Omić i stručni štab koji uglavnom čine ljudi sa Balkana napravio je ludnicu u autobusu nakon ovog trijumfa.

Isticao se nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, kog na snimku možete videti u prvom planu i prepoznati po tetovažama na levoj ruci, ali ni ostali nisu bili tihi. Nekoliko glasova pratilo je pesmu ''Koktel ljubavi'', koja je ovih dana ponovo hit na društvenim mrežama.

Krenulo je pre nekoliko meseci, kada je fudbalski klub Trajala proslavio pobedu uz ovu numeru, a danas je na putu da stekne kultni status!

Sinoć se čula i u autobusu košarkaškog kluba Burž, koji je nedavno bio evropski rival Partizana. Zasluženu pobedu u teškim uslovima proslavili su uz pesmu koju na Balkanu svi znaju, ali je Francuzima nepoznata. Verovatno samo za sada, jer će morati uskoro da je nauče.

Bivši košarkaš Partizana Danilo Anđušić završio je mečl sa 19 poena, dva skoka i šest asistencija, dok su manji doprinos dali Ašćerić i Omić. Srpski košarkaš je imao tri poena i asistenciju, dok je Alen meč završio sa dva poena, tri skoka i jednom asistencijom.

Tagovi