Košarka

NAJLEPŠA SRPSKA KOŠARKAŠICA RATUJE ZBOG JOKIĆA: Blokirao je Jusuf Nurkić, ona ga BRUTALNO ISPROZIVALA! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Jelena Todorović je jedna od tema dana u srpskim medijima.

Bivša košarkašica podržava Nikolu Jokića.
Izvor: Profimedia/Instagram/jelenatodoroviic/printscreen

Spektakularan meč odigrao je Demijan Lilard protiv Denvera, ali pobedu je odnela ekipa Nikole Jokića. Srpski centar je još jednom bio na visini zadatka, igrao je impresivno i beležio asistencije koje uništavaju odbranu proitivnika. To je gledala i nekada najlepša srpska košarkašica!

Jelena Todorović danas radi sa decom u Australiji, ali ne propušta mečeve srpskog košarkaša i jednog od najboljih igrača na svetu u ovom trenutku. MVP priznanje, koje će gotovo sigurno osvojiti, biće potvrda te tvrdnje. Da ga sačuva ne može ni Jusuf Nurkić, košarkaš iz Bosne i Hercegovine.

Njih dvojica ovih dana vode rat, a za sada momak iz Sombora izlazi kao pobednik. Denver vodi protiv Portlanda 3:2, pa bi naredni meč mogao da im donese i pobedu u prvoj rundi plej-ofa.

Čak pet storija na Instagramu Jelena je posvetila ovom meču, u kom je Denver nakon dva produžetka stigao do trijumfa.

''Šta više želite? 38 poena, 11 skokova, devet asistencija, protiv legende kakva je Demijan Lilard. Najbolji igrač na svetu'', napisala je Jelena uz Nikolinu sliku, a zatim isprozivala Jusufa Nurkića!

''Gde je bio Nurkić? Ne mogu da ga tagujem jer me je blokirao. E, Hadžo moj... Jbg, idi kući.''

Nekadašnja srpska košarkašica koja danas radi kao trener mlađih kategorija u Austrliji tokom meča se na Instagram storijima obračunavala sa Nurkićem, hvalila Jokića i pokazala poštovanje prema Lilardu.

A pogledajte i kako izgleda Jelena Todorović, nekadašnja igračica Crvene zvezde i jedna od najlepših Srpkinja u košarci.