ANKETA!

SRBIJO, NEMA SPAVANJA - JOKIĆ NOĆAS IGRA ZA ISTORIJU: Budili smo se zbog Sakramenta, a sada zbog Denvera!

Autor Milutin Vujičić

Srećno, Nikola!

Nikola Jokić će najverovatnije biti proglašen za MVP-a ovogodišnje sezone, a nadamo se da će što dalje otići sa Denverom u plej-ofu!

Bilo bi veliko razočaranje kada bi već u prvoj rundi Denver bio zaustavljen, to bi dalo povoda za kritiku onima koji Jokića ne vide kao najkorisnijeg igrača sezone, a plasman u polufinale Zapada mogao bi da bude obezbeđen već noćas.

Nikola Jokić i Denver imaju prvu "meč loptu" protiv Portlanda i šesta utakmica serije igra se u noći između četvrtka i petka od 2 sata ujutru uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Denver trenutno vodi 3:2 u seriji posle dramatičnog meča u Koloradu koji je završen posle čak dva produžetka, a u kome je potpuno "eksplodirao" Demijen Lilard. Najbolji igrač Portlanda je postigao 55 poena, dva puta uspeo da izjednači rezultat trojkom u poslednjim sekundama, ali je i Nikola Jokić pokazao da je majstor sa 38 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Upravo je njegovo nemoguće dodavanje za Majkla Portera donelo pobedu Denveru, a nadamo se da je ostalo još "goriva" i da nećemo ponovo gledati "majstoricu".

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


Jokić će tačno od 2 sata po centralnoevropskom vremenu biti na parketu u Portlandu i to je još i solidan termin kakvih smo se nagledali ove sezone. Često je i kasnije počinjao, ali mnogi navijači su već navikli da ostaju dugo budni ili navijaju alarm da bi gledali Srbina.

Tako je bilo sa Sakramentom kada su igrali Divac i Stojaković, a na isti način je i Denver ušao u srca košarkaških sladokusaca iz Srbije.

Podsetimo, ako Denver prođe u polufinale - verovatno neće igrati protiv Lejkersa nego Finiksa.

Pogledajte najbolje fotografije sa prethodnog duela Denvera i Portlanda!