ŠTA SE OVDE DESILO!?

ZBOG OVOGA NE POŠTUJEM BIH - SAMO REPUBLIKU SRPSKU I MAKEDONIJU: Trener Igokee bez dlake na jeziku posle HAOSA!

Autor Milutin Vujičić

"To dovoljno govori u kakvoj bednoj i jadnoj državi živimo", poručio je Dragan Bajić.

Izvor: MN Press

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine dodelio je titulu šampiona igračima Širokog Brijega, a sve pošto je nastao haos zbog propozicija takmičenja.

Nakon regularnog dela sezone (tačnije Lige za prvaka), Igokea je bila ubedljivo prva na tabeli, sledili su Borac, Spars, a potom Široki, Leotar i Čelik, pa je pet od šest klubova tražilo da se ova tabela ujedno prihvati i kao konačna, odnosno da ne dođe do fajnal-fora prethodnog vikenda.

Jedini se protivio Široki Brijeg, tako da su prijavili organizaciju fajnal-fora umesto Igokee, pojavili se na početku "turnira" i dobili šampionsku titulu.

Zbog svega toga KSBIH je najavio kazne, a besni su i u Igokei ovakvim razvojem situacije.

"Šta normalan čovek može da kaže na ovakvu situaciju? Ne znam ko je jadniji ispao, da li generalni sekretar, da li komesar lige, ili Široki koji je na ovaj način uzeo sebi za pravo da primi medalje i pehare. To dovoljno govori u kakvoj bednoj i jadnoj državi živimo. Ovo je samo vid rasula u kojem se zemlja nalazi počev od sporta pa do svih ostalih oblasti. Trenutno se nalazim u Skoplju i zbog svega ovog ne poštujem Bosnu i Hercegovinu, poštujem samo Republiku Srpsku i Severnu Makedoniju čiji sam selektor! Ako neko ovim potezima misli da oduzme snagu sportu Republike Srpske, mislim da ide pogrešnim putem", poručio je Dragan Bajić za "Srpska info".

"Više smo nego dominantni ove sezone, ovo je samo čin nemoći i nemogućnosti da ostali podnesu ono što smo ove sezone u sportu uradili. Sam čin tog blata u Širokom Brijegu... Koliko generalni sekretar sve poštuje, pokazuje podatak da je gospodin Čolan došao u majici kratkih rukava da dodeli pehare ekipi Širokog", istakao je trener Igokee.

Nema sumnje da nas drama očekuje tek u narednim danima.