Baš lepo

NAMUČIO JOKIĆA PA PORUČIO - ON JE MVP! Ovaj momak se divi Nikoli, a JEDINI je koji zna da ga čuva!

Autor Tamara Ranković

Na parketu su veliki rivali, ali kada sa njega izađu jedan za drugog imaju samo reči hvale

Srpski centar sa Nagetsima nije uspeo da ostvari trijumf u prvoj polufinalnoj utakmici protiv Finiksa, a najveći problem zadavao je mladi talenat koji je fasciniran Džokerom.

Denver je na startu zaustavljen i pored magičnih asistencija Nikole Jokića i Fakunda Kampaca. Glavna prepreka bio je 22-godišnji Deandre Ejton koji je još jednom pokazao kako je jedan od retkih koji uspevaju da zaustave maestralnog Srbina.

Jokić je dobro znao sa kim ima posla, a nakon utakmice uputio je rivalu i mnogo lepih reči, na koje je kasnije Ejton još lepše uzvratio.

"Veoma ga cenim, pre svega kao osobu. Uvek razgovaramo na terenu, odličan je momak. Najbolji je po procentu šuta u celoj ligi i retko promašuje. Zna šta treba da radi i to čini na veoma visokom nivou na obe strane terena. Želi da napreduje i mislim da ne možete da poželite da neko ima bolji mentalitet od njega“, potpuno iskren je bio srpski as.

Talentovanom košarkašu preneli su šta je sve Džoker rekao za njega, a on je ostao oduševljen

"Vau! Stvarno je on to rekao? Hvala mu, volim da igram protiv Nikole. On je MVP lige. Sve zna, sve pokriva, radi toliko toga za ekipu. Prototip je modernog centra. Iz dana u dana potvrđuje kvalitet. Imaće još mnogo toga da pokaže u narednom periodu", objasnio je Ejton.

Nikola je i ranije govorio da ga u seriji sa Finiksom najviše brine upravo mladi talenat i ispostavilo se da je imao razloga za brigu. 

Ipak, lepo je čuti da nakon što izađu sa parketa znaju da prepoznaju kvalitet jedan kod drugog, a još lepše je i to što i Jokićevi rivali na njega gledaju kao na MVP-a!