Kakva bomba!

ŽOC ĆE PREUZETI PARTIZAN? OGLASIO SE OBRADOVIĆ: Sve će se znati uskoro - otkrio i datum!

Autor Dušan Ninković

Trofejni trener će pregovarati sa klubovima ''koji se sete da je trener''.

Izvor: MN Press

Trofejni trener Željko Obradović mogao bi da bude šef stručnog štaba Partizana u narednoj sezoni. Pregovori još nisu počeli, jer Željko trenutno razmišlja o narednim koracima u karijeri, ali to je jedna od opcija!

Sve će se znati vrlo brzo, a rođeni Čačanin koji je trenersku karijeru počeo na klupi crno-belih ne isključuje tu opciju.

Obradović bi mogao da se vrati u klub koji voli i sa kojim je živeo najlepše trenutke karijere!

''Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima... Partizan je klub koji volim, gde sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Stekao sam mnogobrojne prijatelje. Rekao sam da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim doneti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo. Ljudi će uvek pričati'', rekao je Željko Obradović na televiziji N1.

Dogovori za narednu sezonu će još malo sačekati...

''Ni sa kim nisam vodio nikakve pregovore. Imam čoveka koji mi vodi pregovore, on donese informaciju o klubu, i ja posle toga sednem sa ljudima. Sve ćemo znati za dvadesetak dana'', dodao je trofejni trener.

Glasine o Željku Obradoviću i Partizanu pojavile su se još pre nekoliko nedelja, a u početku je delovalo nerealno da najtrofejniji trener u istoriji Evrolige preuzme crno-bele. Jedno vreme se pričalo čak i o NBA ligi! Sudeći po njegovim rečima, postoji šansa za povratak u Beograd...

(MONDO)