Sad je 1:1

BILO BI RUŽNO DA SE ONAKO ZAVRŠILO: Jovanović o majstorici protiv Zvezde - da bude bar ovako!

Autor Mladen Šolak

Trener Mege čestitao ekipi trijumf protiv crveno-belih.

Izvor: MN Press

Mega je uzvratila u finalu plej-ofa!

Nakon što je Crvena zvezda razbila u prvom meču ekipu Vladimira Jovanovića i povela 1:0, Filip Petrušev, Marko Simonović i saigrači su pokazali zube crveno-belima i izjednačili.

Odluka o šampionu Srbije pašće u nedelju, a trener Meg pohvalio je pristup svog tima, koji je poveo u prvoj četvrtini 35:17 i večeras nadskočio rivala, što je bila velika Megina boljka u prvom meču.

"U prvoj utakmici nismo ostavili utisak kakav smo hteli, nismo izgledali onako kako smo želeli", rekao je Jovanović za TV Arena sport posle meča.

"Veći deo sezone smo igrali dobro i bilo bi ružno da se završilo na taj način. Ovog puta smo bili totalno drugačija ekipa, sa mnogo boljim pristupom smo ušli u utakmicu. Adekvatno smo odgovorili na njihovu kontakt igru i agresivnost u odbrani. Doduše, opet smo imali prazne minute gde su nas svojom odbranom izbacili iz napada. Ali, moram da budem zadovoljan i da se pridružim čestitkama mojim igračima, jer su utakmicu odigrali na ovakav način. Nadam se da ćemo sledeću utakmicu odigrati makar na istom nivou", dodao je Jovanović.

"Majstorica" će biti odigrana u nedelju, u hali "Aleksandar Nikolić".