Šta će odlučiti?

DA LI ĆE JOKIĆ IGRATI ZA SRBIJU? DENVER JE ZABRINUT! Čeka ga olimpijsko leto, a odluka je na njemu!

Autor Nikola Lalović

Srbija i Denver čekaju odluku Nikole Jokića - dok mi brinemo o Olimpijskim igrama, Nagetsi žele da se njihova prva zvezda odmori za narednu sezonu.

Izvor: MN Press

Da li će Srbija sa najboljim NBA igračem sezone zaigrati na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju?

Dok cela Srbija želi da vidi Nikolu u dresu reprezentacije, u Denveru su zabrinuti za njegovo zdravlje i oporavak pred narednu sezonu. I zato je logično da nisu oduševljeni idejom da Nikola dođe među "orlova".

Nagetsi prema pisanjima američkih medija podržavaju odluku svoje zvezde, ma kakva da bude. Ukoliko odluči da nastupi na Igrama u Tokiju, tim mu neće praviti nikakve probleme, ali se ipak stručni štab i uprava plaše za njegovo zdravlje.

Novinar koji prati Denver Majk Singer je istakao da "Denver podržava Nikolinu odluku u svakom slučaju, ali imaju realnu zabrinutost vezanu za njegov oporavak ovog leta". 

Ostaje da se vidi šta će biti Jokićeva odluka. Denver se izgleda ništa ne pita i moraće da se pomiri sa Nikolinim izborom, ma kakav on bio. Srpski as za sada nije želeo da se izjašnjava po tom pitanju

Denver je ove sezone dobio svog prvog MVP-a NBA lige, a Nikola Jokić ne samo da je igrao sjajno, nego je igrao i stalno.

On je od nastavka NBA lige nakon pauze zbog virusa korona odigrao svih 109 utakmica, a u sezoni 2020/21 je bio treći u ligi u provedenom vremenu na terenu, sa čak 2.488 minuta.

Posle serije povreda koje su pogodile Denver u ovoj sezoni, oni žele da se on adekvatno odmori i oporavi za narednu godinu. 

Za sada nas prvo čekaju kvalifikacije za plasman na OI u Beogradu (29. jun - 4. jul), a onda će svi čekati odluku Nikole Jokića.