BUM!

BOMBA! ZVEZDA KRADE NAJBOLJEG IGRAČA BUDUĆNOSTI: Crnogorac je prvo pojačanje za Evroligu!

Autor Milutin Vujičić

Crnogorski košarkaš pred potpisom.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je prvo pojačanje za narednu sezonu pronašla u redovima rivalske Budućnosti - pred potpisom je Nikola Ivanović, što je potvrdio "zagonetkom" i agent Miško Ražnatović.

Crnogorac koji već godinama s uspehom nosi dres Podgoričana postaje slobodan igrač ovog leta, a Zvezda je odmah reagovala i spremila mu ugovor za iduću sezonu, prenosi svoja saznanja portal "Mozzart Sport".

Ivanović (27, 190 cm) igra na pozicijama plejmejkera i beka-šutera, a prethodne četiri sezone bio je jedan od najboljih igrača Budućnosti.

Zvezda je to posebno osetila u sezoni 2017/18, kada je Ivanović blistao u finalu ABA lige, upravo protiv crveno-belih, a sa podgoričkim timom je osvojio ukupno 13 trofeja u dva mandata. Nastupao je još za Mornar, Megu, AEK i Orlandinu.

Da se nešto dešava, nagovestio je i agent Miško Ražnatović tvitom u svom stilu...


Ivanović je prošle sezone za Budućnost u ABA ligi prosečno beležio 12,9 poena, 4,9 asistencija i 2,8 skokova, dok nije bio na prepoznatljivom nivou u velikom finalu.

U prvom porazu Budućnosti u Beoradu je bio odličan i postigao je 16 poena i imao 10 asistencija, a posle toga je beležio 12, 11, 11 i 8 poena uz ne tako impresivne procente šuta, dok je odlučio da ne produži ugovor sa podgoričkim timom i promeni sredinu posle četiri sezone.

Može se reći da je Ivanović već godinama jedan od najboljih igrača na Jadranu, a da će Zvezda u njemu dobiti veliko pojačanje, naravno ako pregovori budu uspešni.