Vraća se?

DA LI ŽELJKO OBRADOVIĆ PREUZIMA PARTIZAN? Oglasio se Ostoja Mijailović - kad klub odluči, javiće bez odlaganja!

Autor Mladen Šolak

Prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović reagovao na pisanja o dolasku Željka Obradovića u Partizan.

Izvor: MN Press

Dan nakon što je bombastično odjeknula da se Željko Obradović vraća u Partizan, oglasio se i predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović.

On je na svom Tviter nalogu objavio kratku poruku i zamolio navijače da budu strpljivi.

"Molim javnost i navijače za strpljenje. Pojedini tekstovi koji su objavljeni u medijima jednostavno nisu dobronamerni i profesionalni prema KK Partizan. Onog trenutka kada klub donese odluku i angažuje trenera, o tome će bez odlaganja obavestiti javnost", objavio je Mijailović.

Prvi čovek crno-belih potvrdio je ovog vikenda da je klub u komunikaciji sa Obradovićem i da ulaže napor u to da se "Žoc" vrati na klupu kluba za koji je igrao i koji je kao trener vodio do titule prvaka Evrope.

Upitan za eventualni povratak, ni Željko Obradović nije ove nedelje odbacio takvu mogućnost, već je uzvratio pitanjem - zar ludost nekad nije dobra?!

U međuvremenu, dok se iščekuje epilog do kraja juna, u roku koju je "Žoc" sam postavio, Obradović je viđen na svadbi u porodici još jedne Partizanove, srpske i evropske legende, Dragana Kićanovića. Tamo je najtrofejniji trener Evrope posebno emotivno reagovao na navijačku pesmu crno-belih i dodatno raspalio maštu pristalica Partizana.