SENZACIONALAN PLAN

BOMBA IZ TURSKE: OBRADOVIĆA ĆU SUTRA VRATITI U FENERBAHČE! Partizan zove Žoca, a Turci mašu milionima - imamo MNOGO para

Autor Nebojša Marković

Fenerbahče želi da vidi povratak Željka Obradovića, iako se već uveliko povezuje sa dolaskom u redove crno-belih.

Izvor: Profimedia/MN Press

Neverovatna vest stiže iz Turske - Željko Obradović ponovo bi mogao da postane trener Fenerbahčea.

Legendarni "Žoc" se već duže vreme dovodi u vezi sa povratkom u Partizan, ali tvorac moćnog Fenera obećava da će da ga vrati u Istanbul ako njegova opcija bude izabrana na klupskim izborima.

Već nedeljama postoje pisanja medija o razgovorima Obradovića i Partizana o njegovom povratku u klub 30 godina nakon što je prvi put seo na klupu i odmah potom osvojio titulu prvaka Evrope. Međutim, Aziz Jildirim želi da vrati Obradovića na mesto trenera Fenerbahčea, otkrivajući senzacionalne planove, iako ne planira da se lično kandiduje

"Odvojite Fenerbahče kao košarkaški klub, napravićemo upravni odbor od prijatelja i sutra ću vratiti Obradovića", rekao je Jildirim u predlogu aktuelnom predsedniku Fenera, Aliju Kodžu.

Izvor: Profimedia

Jildirim je bio predsednik SD Fenerbahče od 1998. do 2018. godine, bio je na čelu i kada je košarkaški klub osvojio Evroligu 2017, a sada ima velike planove sa njima.

"Stvorili smo brend 'Fenerbahče Basketball'. Igrali smo fajnal for četiri godine u nizu, postali smo šampioni. Imamo dobre odnose sa Obradovićem. Trener uvek mora da bude dobar, a teško je naći učitelja kao što je Obradović. Kad izgubite njega, teško je pronaći zamenu."

Naredne sedmice će biti održani predsednički izbori, a Jildirimov jedini uslov da pomogne Kodžu je da izdvoji košarkaški klub.

"Igraćemo fajnal for svake godine, imamo mnogo novca", poručio je on, a preneo "Eurohoops".

Obradović je vodio Fenerbahče od 2013. do 2020. godine, a od odlaska iz Istanbula nije imao angažman, mada će to biti sigurno promenjeno sledeće sezone. Prošle nedelje, "Žoc" je rekao da bi sve moglo da bude poznato do kraja juna.

Dakle, u narednih nedelju dana.