Čestitamo!

SRPKINJA PONOVO TRUDNA - ČEKA TREĆE DETE SA NBA ZVEZDOM! Bila je striptizeta, a njemu veza za jednu noć! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpkinja Danijela je godinama u vezi sa Polom Džordžom, američkim košarkašem.

Izvor: Instagram/danielarajic

Jedna od najvećih NBA zvezda očekuje treće dete. Pol Džordž, košarkaš Los Anđeles Klipersa koji se ove sezone bore za titulu, i njegova izabranica Danijela Rajić, devojka srpskog porekla, očekuju prinovu.

Ovo je Danijela otkrila na svom Instagram profilu, gde je podelila zajedničku fotografiju, na kojoj pozira u svetlo plavoj haljini. Pored ogromnog šlica koji je u prvom planu vidi se i trudnički stomak Danijele Rajić.

Pol i Danijela su se upoznali dok je ona radila kao striptizeta. Veza za jednu noć je prerasla u trudnoću, a nakon što Srpkinja nije želela da abortira iako je Pol Džordž nudio milion dolara, par je odlučio da započne vezu na duže staze.

Nedavno su se verili, u planu je i velika svadba, a pre nje će tandem Džordž-Rajić dobiti treće dete.

Pogledajte kako izgleda atraktivna Srpkinja koja je zavela NBA superstara:

Romansa Pola Džordža i Danijele Rajić započela je davne 2013. godine, a par je od tada prešao dalek put. Sada su skladna porodica, što verovatno niko nije očekivao kada su se upoznali.

''Srpska Kim Kardašijan'', kako Danijelu često zovu zbog oblina, najveća je podrška svom dragom u karijeri. Njih dvoje su zajedno proslavljali njegove milione po novom ugovoru, a prosidba koju je priredio bila je spektakularna.

Pol je nakon toga znao i da se našali na svoj račun, pošto je istakao da je ona osvojila prsten pre njega.

Danijela je završila koledž u Majamiju, a trenutno zarađuje od linije kupaćih kostima koju dizajnira. Pol je i dalje u centru pažnje uglavnom zbog košarke! Iako ga je godinama pratio glas da slabije igra kada počne plej-of, u poslednjem meču Klipersa i Finiks Sansa ubacio je 27 poena i vodio svoj tim do smanjenja u seriji. Sada je 2:1 za Finiks u finalu Zapada.