REŠENO

"ČEKA NAS VELIKI POSAO!" ŽOC DO 2024. U PARTIZANU: Obradović se vraća na Vidovdan, zakazana promocija!

Autor Milutin Vujičić

Željko Obradović će zvanično biti predstavljen u Partizanu naredne nedelje, a na promociji će biti više reči o detaljima trogodišnje saradnje.

Izvor: MNPress

Željko Obradović se danas i zvanično vratio u Partizan. Potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-belima, a sada je poznato i da je zvanična promocija zakazana za ponedeljak!

Prvi čovek kluba Ostoja Mijailović potvrdio je na svom Tviter profilu da je ispunjena želja svih navijača crno-belih i da se Obradović, 30 godina otkako je prvi put seo na klupu Partizana, vratio na mestu uspeha.

"Srećni smo i zadovoljni što se Željko Obradović vratio", poručio je Mijailović u kratkoj izjavi za zvanični sajt kluba.

Pregovori su trajali nedeljama unazad, bilo je poziva Obradoviću i iz drugih klubova, ali će devetostruki prvak Evrope na kraju će zapevati svoju omiljenu pesmu iz kafane - "Da volim crno-bele" - pred omiljenom publikom.

"Mislim da je svaka reč suvišna, a istovremeno nedovoljno jaka da opiše šta njegov povratak znači za Partizan. O više detalja ćemo pričati na konferenciji za medije", rekao je Mijailović i zaključio:

"Čeka nas veliki posao".

I zaista je tako, iza Partizana je jedna od najlošijih sezona u klupskoj istoriji, ali sa Obradovićem na klupi optimizam navijača crno-belih sada će biti na maksimumu.