KRATKO I JASNO

"TATA, MENE SVE ŽIVO BOLI... NE MOGU": Jokićev otac o ružnim komentarima - Navikneš se, nekima SVE smeta!

Autor Milutin Vujičić

Otac srpskog košarkaša Nikole Jokića govorio je o odluci sina da ovog leta ne nastupi za Srbiju.

Izvor: Profimedia/Xinhua/Xue Yubin

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, a ni u Tokiju ako se reprezentacija domogne velikog takmičenja.

Svi su razočarani posle odluke MVP-a da se ne odazove pozivu Igora Kokoškova, a zvanično objašnjenje je umor posle iscrpljujućih godinu dana, kao i činjenica da bi supruga Natalija trebalo da se porodi u septembru.

Bilo je onih koji su Jokića kritikovali zbog odluke, bilo je i onih koji su stali na njegovu stranu, ali je to bez sumnje vest koja je obeležila prethodnih desetak dana i o njoj se stalno priča.

Komentari su stigli i do oca srpskog košarkaša koji je gostovao na "K1 televiziji".

"Za ovih šest-sedam godina otkako Nikola ozbiljno igra košarku, i u reprezentaciji, bilo je raznih komentara. Navikneš se, ima normalnih ljudi, a i onih kojima sve smeta u ovoj državi", rekao je pomalo tužnim glasom Branislav Jokić.

Još jednom je otac somborskog košarkaša pojasnio njegove razloge, prepričavši njihov razgovor kada se Nikola požalio ocu i rekaO: "Tata, mene sve živo boli. Jednostavno ne mogu".

"Ko hoće da rauzme - razumeće zašto Nikola neće ovog leta igrati za reprezentaciju. Najpre, njemu klub ne može da zabrani da igra za nacionalni tim. Drugo, on se ne oseća spremnim da igra. I treće, on će uskoro postati otac...".

"I on i snajka moraju u Ameriku gde će se ona porodit, a ona ne sme kasno da leti avionom, posle ne bi mogla", rekao je otac srpskog košarkaša i zaključio.

"To ako neko ne razume - njegova je odluka takva. Mi smo tu da ga podržimo".

Tagovi