Pogodila ih pesma!

SVE ZA PARTIZAN! PESMA KOJU ŽOC OBOŽAVA, A LUKOVIĆI U TRANSU: Nastupila i poznata srpska pevačica!(VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Povratak Željka Obradovića proslavljaju svi veliki navijači Partizana.

Izvor: Instagram/Printscreen/lukovic_88

Košarkaška vest nedelje u Evropi, povratak Željka Obradovića u Partizan, nije prošla neprimećeno ni u ''grobarskoj'' porodici Luković. Braća Uroš i Marko, uz sestru Branku, veliki su navijači crno-belih i posebno košarkaške sekcije pošto su svi profesionalni košarkaši.

Branka i Uroš su i nosili dres Partizana, dok Marko nikada nije igrao za crno-bele. Trenutno on nosi dres Zadra, dok mu je rođeni brat član Mornara i u prethodnom periodu su obojica igrali protiv beogradskog kluba. Na jednom privatnom slavlju opuštali su se uz modifikovani tekst pesme ''Sve za ljubav, sve za Partizan'' koji je na neki način simbol Obradovićevog povratka.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako Uroš i Marko vrlo emotivno doživljavaju ovaj stih, a njih dvojica nikada nisu ni krili ljubav prema crno-belima.

Pogledajte slike sa ove proslave:

Očigledno je da su vesti o povratku Željka Obradovića među crno-bele nakon tri decenije odlično prihvaćene u porodici Luković!

Na privatnoj proslavi nastupila je i poznata srpska pevačica Milena Ćeranić, gošća u poslednjoj epizodi Kontra šoua, gde je objašnjavala nedavni indicent u kom se našla. Tada je pred velikim zvezdašem Vujadinom Savićem modifikovala stihove neke druge pesme.

Tagovi