Bravo!

BUDI PONOSNA, SRBIJO! OVE DEVOJKE SU ČUDO: Košarkašice osvajale Evropu, odbojkašice navijale! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Sjajna slika odbojkaške reprezentacije, koja je navijala tokom finala.

Izvor: Profimedia

Divna slika stigla nam je večeras iz Španije, gde su košarkašice Srbije postale šampionke Evrope. Lepa, ai vrlo kolegijalna slika, stiže iz tabora odbojkaške reprezentacije Srbije, od devojaka koje su pratile finale.

Fotografiju ženskog nacionalnog tima u odbojci, koji je pomno pratio finale protiv Francuske, na svom tviter profilu podelila je Jelena Blagojević. Mnogo je lepo videti da se i odbojkašice, koje se pripremaju za Olimpijske igre, raduju uspehu koleginica.

Dramatičan meč košarkašica pratio se širom Srbije, pa i u kampu ženske odbojkaške reprezentacije. Na kraju su i najbolje srpske odbojkašice imale razloga za osmehe!

Devojke koje su osvojile Evropuodmah su zapevale hit koji im je pušten sa razglasa, a zatim je selektorka podviknula kada je puštena himna! Sonja Vasić je stigla do MVP priznanja, pa je svi ubeđuju da nastavi reprezentativnu karijeru! Selektorka Maljković je, u naledu radosti, ''letela u vazduh''!

Pogledajte kako su izgledali prvi momenti slavlja nakon pobede u finalu:

Za odbojkašku reprezentaciju Srbije trenutno traju pripreme pred Tokio. Na Olimpijskim igrama pokušaće da objedine medalje i da zlatima sa Svetskog i Evropskog prvenstva priključe i treće najsjajnije odličje.

U prvom planu vide se Brankica Mihajlović i Bjanka Buša, a u pozadini i ostale devojke iz reprezentacije - Tijana Bošković, Milena Rašić, Katarina Lazović, Mina Popović...