Košarka

ZVEZDA "PECKA" PARTIZAN - NEMA MILIONSKIH, REKORDNIH TRANSFERA: Crveno-beli objavili ime novog igrača i poruku za rivala

Autor Mladen Šolak

Crveno-beli ozvaničili novo pojačanje i između redova "potkačili" i najvećeg rivala.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda potvrdila je u subotu dolazak četvrtog pojačanja, Stefana Lazarevića iz FMP-a, a u zvaničnom saopštenju "pecnula" najvećeg rivala - Partizan.

Crveno-beli su uz informacije o Lazareviću saopštili i poruku u kojom su između redova komentarisali crno-bele, dan nakon što su u Humskoj objavili bombastično pojačanje - dolazak Kevina Pantera.

"KK Crvena zvezda kao jedini predstavnik Srbije u Evroligi i osvajač triple krune, nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku u skladu sa svojim realnim finansijskim mogućnostima, bez milionskih i rekordnih transfera, sa jasnim planom kako da na što bolji način reprezentuje srpsku košarku u najjačem evropskom takmičenju Evroligi", saopštila je Zvezda.

Aluzija na Partizanov jučerašnji Panterov potpis je očigledna, a Zvezda je Lazarevićevim dolaskom dovela za sada četvoricu igrača, jer je pre njega angažovala Nikolu Ivanovića i Luku Mitrovića iz Budućnosti, kao i Erona Vajta iz Panatinaikosa.