Podrška!

BOGDAN SE ODMAH OGLASIO - KAPA DOLE SVIMA! Javio se iz Amerike posle teškog poraza!

Autor Dušan Ninković

Poruka Bogdana Bogdanovića iz SAD stigla je među prvima, da uteši saigrače iz nacionalnog tima.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Košarkaška reprezentacija Srbije neće igrati u Tokiju! Poraz od Italije u Beogradu koštao nas je plasmana na veliko takmičenje, a teško je pao i beku Atlante, koji je imao želju da se priključi saigračima.

Srbija je ispala pre nego što je Bogdan Bogdanović saznao da li će moći da otputuje sa timom, a čovek koji je uvek davao maksimum za nacionalni tim poslao je snažnu poruku. Iako mu je teško zbog poraza, čestitao je svima koji su ovog leta obukli dres Srbije.

Bogdan je očigledno gledao meč Srbije i Italije u kom su presudile trojke gostujućeg tima, i čak 102 ubačena poena Italijana pred šokiranom publikom u hali Aleksandar Nikolić.

Ipak, Bogdan kaže da se takvi dani dešavaju i najboljima.

''Nije bio naš dan, to je sport, dešava se i najboljima. Kapa dole svima koji su odvojili svoje vreme da budu deo reprezentacije i ovo leto! Idemo dalje!'', napisao je Bogdanović na svom tviter profilu, odmah nakon poraza Srbije.

Jedan od najboljih srpskih igrača imao je vleiku želju da zaigra na Olimpijskim igrama, čak i nakon teške NBA sezone koju je imao. Ona je završena tek juče, porazom od Milvokija, a Bogdan se u poslednjih nekoliko nedelja ozbiljno mučio sa povredom kolena.