Heroina

2 GODINE SMO SANJALI, A PAR DANA SVE PROMENILO: Oglasila se Sonja - neki NISU humani, ali inat i srdžba GURAJU napred!

Autor Tamara Ranković

Najbolja srpska košarkašica Sonja Vasić oglasila se na Instagramu emotivnom porukom nakon isteka karantina.

Izvor: instagram/printscreen/sonjavasic5

Kada je veslački tim reprezentacije Srbije otputovao na Olimpijske igre u Tokio, iz Japana su stigle loše vesti. Miloš Vasić dobio je pozitivan nalaz na koronu, a onda je usledilo i ono od čega se strepelo - u karantin je morala i najuspešnija srpska košarkašica.

Ubrzo se saznalo da koronu ima i Miloševa supruga, Sonja Vasić, pa su tako oboje morali u karantin, koji se srećom upravo završio.

Vasić je izašao iz karantina i konačno krenuo sa pripremama, a u ponedeljak se zlatna košarkašica oglasila na Instagramu emotivnom porukom kako bi objasnila koliko je težak period iza nje i supruga.

Njene reči će vas naježiti!

"Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje medju tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni. Proteklih par nedelja su bile jako turbulentne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svesni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude", napisala je emotivna Sonja.

Dodala je da možda neće pružiti onoliko koliko su planirali, ali da je važno da je problem  iza njih.

"Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova.Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba", objasnila je Sonja Vasić.

Sonja Vasić će na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara zajedno sa Filipom Filipovićem nositi zastavu Srbije, a na njenu poruku su emotivno reagovali brojni sportisti, fanovi...

Njena saigračica iz reprezentacije Nevena Jovanović zapitala je: "Je l' može da se lajkuje više puta?!".

Podsetimo, Sonjin plan je da odmah posle Olimpijskih igara završi karijeru!