S3 E40

ŠESTA LIČNA: NBA Draft 2021 - u susret mladim lavovima!

Autor Milutin Vujičić

U poslednjoj epizodi podkasta Šesta lična pred pauzu gost Miloša Jovanovića bio je dobro poznati komentator Ivan Ognjanović.

Izvor: Mondo

NBA specijal jeste završen, ali podkast traje još jednu epizodu.

3Šesta Lična poštuje tradiciju, a tradicija nalaže da svaku draft klasu gledaocima i slušaocima predstavi Ivan Ognjanović, pa će tako biti i ove godine!

Možda će vas zanimati

U najkraćoj pauzi između dva draft ikada zabeleženoj, stasali su neki novi momci. Ivan i Miloš su ih već predstavili tokom pregleda NCAA sezone, ali sada je vreme da se malo temeljnije upoznate sa njima.

Na vrhu liste, tu su pre svih Kejd Kaningem, bek Oklahoma Stejta – velika većina stručnjaka smatra da će on biti broj 1 na ovom draftu i da mu je već naručen dres Detroita.

Iza njega, u grupi prvih pratilaca, ističu se Džejlen Grin, Evan Mobli, Džejlen Sags i Džonatan Kaminga. Toj grupi možemo sigurno priključiti i Skotija Barnsa sa Florida Stejta, ali posle je već teško razaznati ko bi mogao gde.

Gde će završiti, dakle, Kion i Džejlen Džonson, Franc Vagner, Kori Kispert i drugi? Kakve su nade međunarodnih pikova, među kojima su misteriozni Turčin Alperen Šengun, Realov omladinac Usman Garuba, kao i naši Filip Petrušev i Balša Koprivica?

Po običaju, odgovore nemamo, ali imamo smatranja, a to će valjda biti dosta. U stvarni, ne valjda već izvesno, jer sada sledi zasluženi letnji odmor. Šesta Lična se vraća krajem avgusta, a do tada, uživajte u reprizama!

I jedite jagode.

Tagovi