OPUSTILI SE

DONČIĆ U CENTRU "SKANDALA" U TOKIJU - VODKA, POKER I NARGILE: Slovenci napravili žurku, a odala ih jedna devojka!

Autor Milutin Vujičić

Opustili su se nakon pobede košarkaši Slovenije, a neko je od toga želeo da napravi skandal.

Izvor: Instagram/MariCris6/Scre

Košarkaška reprezentacija Slovenije je na fantastičan način počela turnir na Olimpijskim igrama, a između dve pobede nad Argentinom i Japanom - igrači su se malo opustili u Olimpijskom selu.

Očekivano, družili su se u sobama (šta bi drugo radili), a od toga su španski mediji pokušali da naprave skandal.

Problem je nastao zbog fotografija koje su počele da kruže društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako slovenački reprezentativci igraju poker, dok su na stolu flaše vodke, a nije teško primetiti da je bilo i pojedinih koji su se opustili uz nargilu.

"El Mundo" je odmah objavio tekst u kome se navodi da je "Dončić napravio skandal na Olimpijskim igrama" pošto je bio učesnik žurke sa alkoholom i bez maski, a u kome se insinuira da bi mogao da bude kažnjen.

Ono što je najzanimljivije jeste da je žurku medijima otkrila španska košarkašica Kristina Ouvinja koja je na svoj Instagram okačila nekoliko fotografija i snimaka, pošto su je slovenački igrači očigledno pozvali da se druži sa njima, ne očekujući da će od toga ispasti skandal.

Ouvinja je vrlo brzo obrisala fotografije jer je shvatila šta je uradila, a nije pomoglo ni što se izvinila Luki Dončiću i ostalim igračima sa kojima je uživala.

"Želela bih da se izvinim onima koje su uznemirile slike koje sam objavila na Insatgramu, a posebno članovima slovenačke delegacije. Pogrešila sam što sam podelika fotografiju, ali želim da naglasim da su svi sportisti koji se nalaze u Tokiju svesni pandemije i da ne bismo smeli da komuniciramo ni sa kim van sela", napisala je Ouvinja.

Iako su Španci od ovoga želeli da naprave veliki skandal, nikakva istraga nije otvorena.