AU!

DONČIĆ ĆE ZARADITI VIŠE NEGO JOKIĆ! Dalas mu spremio novi ugovor i ASTRONOMSKU sumu, ali prvo mora da ostvari 1 cilj!

Autor Nemanja Stanojčić

Luka Dončić posle Olimpijskih igara ima još jedan zadatak - da stavi potpis na ugovor od 202 miliona dolara

Izvor: Profimedia

Luka Dončić vodi Sloveniju ka medalji na Olimpijskim igrama. Kada obuče nacionalni dres postaje Supermen, što se vidi i po skoru - 16:0.

Njih u četvrtfinalu takmičenja u Tokiju čeka Nemačka, pa meč sa boljim iz duela Italije i Francuske, što znači da do same završnice izbegavaju Ameriku, Španiju, Australiju. Doduše, SAD i Španija igraju direktan duel za mesto među četiri najbolja.

Međutim, nisu to jedine dobre vesti koje stižu za Luku. Čelni ljudi Dalasa su spremili za njega novi ugovor i to sa astronomskom cifrom.

Kako prenosi pouzdani novinar Mark Stajn, koji je nagovestio i da će Boban Marjanović ostati deo Mavsa, na stolu je ponuda za petogodišnji ugovor od 202 miliona dolara! Primera radi, zaradiće više nego Nikola Jokić koji je 2018. godine stavio paraf na petogodišnju saradnju od 146.5 miliona dolara. Doduše, Srbin bi mogao da ga pretekne naredne godine ako potpiše "super-maks" od 241 milioin dolara.

Dakle, na Luki je sada da pokuša sa Slovenijom da osvoji medalju, pa onda da spremi olovku i stavi potpis na nastavak saradnje.