Ubija!

AMERIKANCI VIDELI NAJBOLJEG NA SVETU! Bulut se igrao u SAD, može i protiv bivših NBA zvezda! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski basketaš odličan u najkvalitetnijoj basket ligi.

Izvor: MN Press/Twitter/thebig3/printscreen

Najbolji svetski basketaš Dušan Domović Bulut pravo sa Olimpijskih igara preselio se u SAD, gde igra u najjačem 3x3 takmičenju na svetu. On u Big3 ligi deli teren sa nekadašnjim zvezdama američke i evropske košarke, a noćas im je održao čas basketa!

Igrajući za ekipu ''Pauer'', Dušan je timu ''Tri Stejt'' ubacio čak 27 poena i bio najzaslužniji za pobedu (50:47) protiv tima u kom je i nekoliko svetski poznatih košarkaša.

O tome kako je odigrao Dušan Domović Bulut pokazuje i da su zvanični profili lige na društvenim mrežama bili oduševljeni njegovom igrom. Između ostalog, srpski basketaš je pogodio i jedan šut sa velike udaljenosti, koji važi četiri poena.

Amerikanci su se malo našalili, uz opasku da ovako nešto ne postoji na Olimpijskim igrama, gde je Dušan Domović Bulut osvojio bronzanu medalju za Srbiju.

Pored srpskog igrača koji je ubacio 27 poena, istakao se i Katino Mobli, nekadašnji NBA igrač. Čovek koji je deset godina proveo u najjačoj košarkaškoj ligi ubacio je 14 poena i tako pomogao našem igraču.

Na drugoj strani terena Džejson Ričardson je ubacio 18 poena, a Toni Roten i Nejt Robinson po 10.

Ovo je bio drugi Bulutov meč u SAD, a njegova ekipa nakon pet kola ima skor 3-2.

Pogledajte jedan od Dušanovih sjajnih poteza:

Tagovi