Košarka

MNOGI MISLE DA JE GOTOVO, A NIJE NI POČELO: Oglasio se Ostoja Mijailović - Željko, momci...

Autor Mladen Šolak

Crno-beli su zvanično počeli novu sezonu, a tim povodom im se obratio i predsednik..

Izvor: MN Press

Na dan kada je trener Partizana Željko Obradović okupio ekipu na prvom treninguu Hali sportova "Ranko Žeravica", oglasio se i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

On je poželeo sreću ekipi, stručnom štabu i poručio im da pokušaju da ne osećaju velika očekivanja kao pritisak, već kao motiv.

"Željko, momci, srećan početak priprema za predstojeću sezonu, izuzetno važnu za KK Partizan. Iako mnogi smatraju da je posao završen, a da sezona nije ni počela, pokušajte da vam to ne stvara pritisak, neka vam bude podstrek da date sve od sebe kako bismo ostvarili zajednički cilj", napisao je Mijailović.

Izvor: MN Press

Partizanova ekipa otputovaće u utorak na 12 dana priprema na Zlatiboru, posle koje će imati dva važna pripremna turnira u Istanbulu i u Atini.

Obradović je otkrio da postoji jedan neočekivani problem i da Vil Mozli nije sa ekipom, a dodao je i da će na planinu voditi sve raspoložive igrače, uključujući i mlade, među kojima neće svi ostati u takmičarskom timu.

Partizan je ovog leta doveo šest zvučnih pojačanja, počev od "Žocovog" povratka u Humsku.

Redom su dolazili Kevin Panter (Armani), Aleksa Avramović (Estudijantes), Zek Ledej (Armani), Rodions Kuruks (Milvoki), Dalas Mur (Gvangždou) i Alen Smailagić (Golden Stejt Voriors).

Ovako je izgledao prvi trening crno-belih u za sada kompletnom sastavu: