POKAJANJE

NBA ZVEZDA PUŠTENA IZ ZATVORA POSLE 78 DANA: Pretio puškom, smuvao "matorku", pa se vraća ženi! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Skandal za skandalom u karijeri mladog košarkaša Minesote.

Izvor: Instagram/LarsaPippen, Profimedia

Poznati NBA košarkaš Malik Bizli izašao je iz zatvora u kome je proveo prethodnih 78 dana, a sve zbog užasnog incidenta koji je napravio prošle godine u decembru.

Tada je Bizli uperio pušku u ljude ispred svoje kuće, dok je hapšen i zbog posedovanja narkotika, a pošto se pokajao - osuđen je na 120 dana zatvora. Pošto se dobro ponašao, pušten je nakon dva i po meseca i sada se vraća u Minesotu. Bizli je nasmejan izašao iz zatvora, i to u odelu, i odmah se oglasio rečima da je "naučio lekciju".

Talentovani košarkaš je prošle jeseni potpisao ugovor na 60 miliona dolara sa Minesotom, a posle toga je život počeo da mu se menja iz korena. Ne samo da je imao problema sa zakonom, nego je bilo i porodičnih neprilika.

Prevario je svoju suprugu Montanu Jao, sa kojom ima i dvogodišnjeg sina, i to sa suprugom drugog košarkaša, znatno poznatijeg od njega. U pitanju je Larsa Pipen, bivša žena čuvenog Skotija Pipena koji je igrao u zlatnim danima Čikaga, sa kojom je nekoliko meseci bio u vezi.

Montana Jao ga je ostavila zbog toga, pokušao je da joj se osveti tako što nije želeo da izdvoji novac za sina, ali nakon što je postalo jasno da će Malik Bizli u zatvor - sve manje se pričalo o njegovoj vezi sa Larsom Pipen.

Američki mediji pišu da su raskinuli i da će se Bizli vratiti supruzi...

Pre nego što je odlični šuter otišao u zatvor igrao je vrlo dobro za Minesotu i prosečno je ubacivao 19,6 poena po utakmici uz 4,4 skoka i 2,4 asistencije. Ranije je četiri sezone igrao za Denver sa Nikolom Jokićem, ali ga Nagetsi nisu zadržali i dobio je lep ugovor.

Tagovi