Zanimljiva meta

IZ ZVEZDE OTIŠAO SA TROFEJOM, VRAĆA SE U ABA LIGU? Džikić naciljao novo pojačanje - bivšeg Amerikanca crveno-belih!

Autor Dušan Ninković

Košarkaš koji je deo prethodne sezone proveo u Zvezdi, sada je na meti Podgoričana.

Izvor: MN Press

Imaće Crvena zvezda i Partizan jake timove u narednoj sezoni, ali i Budućnost će očigledno imati jak sastav, kao i prethodnih godina.

Ekipa koju će predvoditi Aleksandar Džikić biće skup sjajnih košarkaša, a najnovije ime na listi pojačanja mogao bi da bude Džoni O'Brajant (28).

Krilni centar koji je deo prethodne sezone proveo u Beogradu i sa Crvenom zvezdom osvojio Kup Radivoja Koraća, blizu je potpisa ugovora sa podgoričkim timom.

''Budućnost je veoma blizu dogovora sa bivšim igračem Crvene zvezde, visokim američkim igračem Džonijem O'Brajantom'', saznaje grčki portal ''TotalBasket''.

Američki krilni centar je u Crvenu zvezdu stigao prethodnog oktobra kao veliko pojačanje, ali se nije snašao niti uhvatio ritam sa ostatkom tima.

Nakon promene trenera i dolaska Dejana Radonjića, postalo je očigledno da neće moći da se lako uklopi u sistem crnogorskog stručnjaka, pa je jedno vreme bio suspendovan od strane kluba, zatim vraćen u tim kako bi igrao na završnom turniru kupa, posle kojeg se oprostio od saigrača sa trofejom.

Posle toga je napustio ekipu. Pojačao je Turk Telekom, a sada će ponovo igrati u ABA ligi.

Podsećamo, ovog leta u Budućnost već je stiglo nekoliko sjajnih igrača. Crnogorski tim će u novu sezonu ući jači za Di Džej Silija, Džejkoba Vajlija, Edina Atića, Igora Drobnjaka, Marka Jagodića-Kuridžu i Vladimira Micova, iskusnog povratnika u regionalnu košarku.