Došao u Srbiju

ZVEZDA DOČEKALA POJAČANJE IZ RUSIJE: Čuo sam od Berona i Riversa, znam gde dolazim!

Autor Mladen Šolak

Amerikanac je stigao u Beograd i pridružiće se crveno-belima na treninzima.

Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts

Crvena zvezda dočekala je svoje novo pojačanje na spoljnoj poziciji - Amerikanca Ostina Holinsa (29 godina, 193 centimetara).

Doskorašnji igrač Zenita potpisao je za srpskog i regionalnog šampiona početkom prošle nedelje, a minulog vikenda je doputovao u Beograd i zadužio crveno-belu opremu.

Pre dolaska u Srbiju pričao je sa saigračima koji su igrali za Zvezdu, Bilijem Beronom i Kejsijem Riversom.

"Pričao sam i sa Beronom i sa Kejsijem Riversom, koji je takođe igrao ovde. Pričao sam sa svojim agentom, sa svojom porodicom i ovo je bila najbolja destinacija za mene. Srbija i Crvena zvezda imaju bogatu košarkašku istoriju i hoću da budem deo toga", rekao je on za klupski sajt.

U prošloj sezoni bio je rival ekipi Dejana Radonjića, ali u praznom "Pioniru". Ove sezone ambijent bi mogao da bude potpuno drugačiji.

"Nažalost, nisam imao priliku da igram ovde u prisustvu navijača, ali sam čuo priče i video snimke. Znam koliko im tim i košarka znače i uzbuđen sam što ću biti deo toga", rekao je on.

Holins, koji je prepoznat i kao dobar defanzivac, ne želi da se razmeće velikim rečima uoči upoznavanja sa timom i trenerom.

"Ne mogu da obećam pobede, ali mogu da obećam da ćemo igrati najbolje što možemo i borićemo se", poručio je on.

Ostin Holins stigao u Crvenu zvezdu
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts