Hm...

NAJBOLJI IKADA NASTAVLJA DA SE BAHATI, SAD JE STIGAO U CRNU GORU: Pravio glasne žurke u Hrvatskoj, pa se spustio u Boku!

Autor Nikola Lalović

Majkl Džordan nastavlja da slavi svoj sjajan poslovni potez.

Izvor: Profimedia

Majkl Džordan je stigao u Boku Kotorsku, a tamo namerava da nastavi sa slavljem koje traje već nekoliko nedelja. Naime najbolji košarkaš svih vremena je posle dolaska Lionela Mesija u PSŽ zaradio ogroman novac, pa je rešio da to proslavi na Jadranu.

PSŽ je prodao Mesijeve dresove u vrednosti većoj od 120.000.000 evra, a s obzirom da PSŽ nosi Najkijevu opremu sa logom "Er Džordan", nekadašnjem beku Čikago Bulsa je pripalo oko 6.000.000 evra od tog posla. 

On je sa luksuznom jahtom stigao u Split, gde je čak bilo i problema. Dok je bio u Hrvatskoj policija je dolazila na njegov brod zbog glasne mizike. 

"Primili smo dojavu o preglasnoj muzici na jahti u gradu Hvaru u 00.15 sati 26. avgusta. Službenici su izašli na teren, obavili razgovor sa zapovednikom, zatražili da se muzika ugasi i to je učinjeno Nakon toga nije bilo novih dojava o narušavanju javnog reda i mira, pa samim tim ni potrebe za policijskim postupanjem", navodi "Večernji list". 

Sada nastavlja Džordan svoju žurku, takođe na Jadranu, ali ovoga puta u Crnoj Gori.