Šta se desilo?

ŠTA JE SA SMAILAGIĆEVIM OKOM? ZABRINUO NAVIJAČE, PA IH OBRADOVAO: Super se osećam, igram protiv Cedevite!

Autor Nikola Lalović

Novi krilni centar Partizana je očigledno imao manju povredu.

Izvor: MN Press/Youtube/printscreen/BC Partizan TV

Partizan je počeo pripreme pobedom nad Zlatiborom, a onda je ekipa Željka Obradovića neočekivano poražena od Cibone na prijateljskom turniru u Opatiji. 

Na tom meču nije bilo Alena Smailagića, a pojačanje iz Golden Stejta će biti u ekipi od 17 časova kada crno-beli igraju sa Cedevita Olimpijom u meču za treće mesto. 

On je zabrinuo navijače Partizana pošto se pred kamerama klupske televizije pojavio sa ogrebotinom na levom kapku, ali je istakao da ga to neće sprečiti da zaigra.

"Osećam se super i igraću danas", rekao je Smailagić. 

Krilni centar crno-belih je analizirao i poraz od Cibone i istakao da to nije razlog za brigu.

"Dobro, to je bila prva utakmica, dok se malo uigramo, noge su teške, ali mislim da će protiv Cedevite biti skroz druga priča, da ćemo biti mnogo bolji", dodao je on.

Na opasku da je Cedevita nesrećno izgubila svoj meč polufinala doskorašnji krilni centar Golden Stejta je istakao da ni crno-beli nisu imali sreće u svom meču.

"Znam, pa i mi smo nesrećno izgubili, tako da ćemo da se susretnemo i da vidimo ko je jači", dodao je on i otkrio da se tim ozbiljno spremao za poslednji duel u Opatiji. 

"Juče smo imali trening dva sata, pripremali smo se, radili smo neke akcije i bićemo spremni za danas", završio je popularni "Smajli". 

On nije otkrio kako je zaradio povredu, ali očigledno da ona nije teže prirode iako izgleda neprijatno. 

Alen Smailagić pred Cedevitu
Izvor: YouTube/BC Partizan TV