MVP RAZBIJA

JOKIĆ JE U BOLJOJ FORMI NEGO IKAD! DENVER OBJAVIO SNIMKE: Celo leto radio u teretani, a sada ponovo DOMINIRA! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Uskoro će nova NBA sezona, a MVP naporno radi i priprema se.

Izvor: Twitter/printscreen/@TheHoopCentral

Bliži se polako i nova sezona NBA lige! Nikola Jokić je tada blistao kao nikada u svojoj karijeri i na kraju je pokupio nagradu najkorisnijeg igrača sezone.

Sada će MVP najjače lige sveta biti pod dodatnom prismotrom svih igrača u NBA, a izgleda da će Nikola Jokić novu sezonu dočekati spremniji nego ikad.

Nakon što je tokom leta rešio da napravi pauzu i ne bude deo reprezentacije Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, na račun Jokića je bilo mnogo osuda.

U javnosti su se pojavljivali video snimci na kojima je delovalo da se malo i opustio, ali u poslednje vreme sve češće imamo priliku da vidimo dokaze da Jokić ozbiljno radi na svom telu pred narednu sezonu.

Jedna američka novinarka nam je to prva otkrila kada ga je videla na bazenu, posle smo videli kako Jokić trenira poput Rokija Balboe, a sad smo ga još jednom videli kako dominira pod obručima na treninzima Denvera.

Nagetsi su objavili video Jokićevih poteza sa treninga, a "Hoop Central" je primetio da Srbin izgleda kao u najboljoj formi u životu. Bilo je tu okretnih poteza, dobrih skokova, ali i par zakucavanja...

Pogledajte kako Jokić trenira: