Košarka

ŽELJKO OBRADOVIĆ NAM JE SVIMA OTVORIO VRATA: Saša Đorđević dočekao Partizan u Istanbulu (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

"Nisam imao viziju takve veličine celog Fenerbahčea", rekao je Saša Đorđević poželevši crno-belima dobrodošlicu u Turskoj.

Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana stigli su na jak turnir u Istanbulu, gde će u dvorani Fenerbahčea u subotu igrati protiv Monaka, a u nedelju protiv Fenerbahčea ili Uniksa.

Crno-bele je dočekao Aleksandar Saša Đorđević, ikona kluba, strelac legendarne trojke za titulu prvaka Evrope 1992. (i to baš u Istanbulu) i sadašnji trener Fenerbahčea.

"Biće izuzetno jak turnir, možda je još rano u sezoni, ali svaka ekipa će se truditi da da maksimum. Naravno da smo svi prepuni jako pozitivnih utisaka, pre svega vezanih za kvalitet ljudi koji rade u klubu i oko njega, izuzetno bliski našem karakteru, osećamo se jako lepo i trudimo se da radimo jako", rekao je on za Partizanovu klupsku televiziju.

Đorđević je nasledio Igora Kokoškova ovog leta nakon što je osvojio titulu prvaka Italije sa Virtusom i priznaje da ga je prijatno iznenadilo sve što je video u Istanbulu.

"U suštini, sve je sređeno, svako zna svoj posao, počev od generalnog menadžera Mauricija Gerardinija, predsednika Sertača, naravno i glavnog predsednika Alija Koča, koji je uvek prisutan. Nisam imao ovakvu viziju takve veličine celog Fenerbahčea. Na taj način ih nisam video, tako da me je to jako prijatno iznenadilo", dodao je on.

Naravno, pre Kokoškova i Đorđevića na istoj klupi sedeo je Željko Obradović i sa Fenerbahčeom pisao istoriju od 2013. do 2020, osvojivši i Evroligu 2017.

"Željko Obradović je ostavio neizbrisiv trag. On je čovek koji je svima nama utkao put i otvorio vrata na neki način. Prema tome, sa naše strane velika zahvalnost", dodao je Đorđević.

Saša Đorđević
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.