Hoće da ide

BAHATO! IMA UGOVOR NA 140.000.000, A NEĆE NA TRENING: Zvezda se posvađala sa NBA timom, hoće kod Stefa Karija i Bjelice!

Autor Nikola Lalović

Definitivno je puklo između Filadelfije i njihove velike zvezde.

Izvor: Profimedia

Nastavljaju se lomovi u Filadelfiji! Otkako je Elton Brend zamenio Sema Hinkija na čelu sportskog sektora nema očekivanih rezultata, a kola su se slomila na Benu Simonsu. 

Mladi Australijanac je posle loših partija u plejofu prošle sezone na udaru ogromnih kritika, a s obzirom da smatra da ga tim nije dovoljno zaštitio on želi da napusti ekipu. 

Sada je jasno da od nastavka saradnje nema ništa, jer je Simons odbio da se pojavi na pripremama Filadelfije, a osim toga je naglasio da neće odigrati nijedan meč za Filadelfiju. 

Sezona počinje 19. oktobra i sada Seventisiksersi moraju da mu nađu destinaciju, a to neće biti lako s obzirom na to da mu za preostale tri godine ugovora duguju 140.000.000 dolara. 

Za sada je najverovatnije da će preći u Golden Stejt gde bi mogao da bude rival Nemanji Bjelici za mesto na poziciji krilnog centra, ali je pitanje šta Voriorsi mogu da daju Filadelfiji zauzvrat.