Tuga!

NAJPLEMENITIJA OSOBA SA KOŠARKAŠKIH TERENA: Bio je Partizanova legenda, a klupski drug sa Miškom Ražnatovićem!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji košarkaš crno-belih, jedan od najvećih igrača u klupskoj istoriji, preminuo je nakon saobraćajne nesreće.

Izvor: MN Press

Tužne informacije o smrti Partizanove legende Bobana Petrovića košarkaška su vest dana u nekadašnjoj Jugoslaviji. Bivši reprezentativac, dugogodišnji igrač crno-belih i po mnogima najbolji levoruki košarkaš u istoriji Partizana preminuo je samo nekoliko dana nakon saobraćajne nesreće.

Vesti o njegovoj smrti stigle su iz daleke Južne Afrike, a od legendarnog krila opraštaju se njegovi prijatelji sa košarkaških terena. Među njima je i Miško Ražnatović.

Jedan od najvažnijih košarkaških košarkaških agenata u Evropi istakao je kao je Boban Petrović bio među najplemenitijim osobama koje je upoznao kroz košarku!

''Večna slava mom bivšem klupskom drugu. Jednoj od najplementijih osoba koje sam sreo na košarkaškom terenu'', napisao je Miško Ražnatović na Tviteru.

Košarkaška publika na ovim prostorima pamtiće Bobana Petrovića kao sjajnog levorukog šutera, koji je sa 205 centimetara bio neobično krilo u tadašnjoj košarci. Iako su mu mnogi predviđali uspeh u NBA nikada nije zaigrao u SAD, ali je na domaćim parketima pravio šou. Sa prijateljem Peterom Vilfanom uradio je najluđi potez jugoslovenske košarke.