POLEMIKA

ISPLIVAO JOKIĆEV SNIMAK SA STADIONA, NAVIJAČI GA PITAJU - ŠTA ĆEŠ TAMO?! Svi su se uplašili da je ovo znak da ODLAZI!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić pred meč sa Klipersima bio na američkom fudbalu, a to je izazvalo veliku pažnju. "Zašto je bio baš tamo!?", pitaju se navijači Nagetsa, uplašeni da ima i "još nešto" u toj njegovoj poseti!

Izvor: Twitterr/Printscreen/@RamsNF

Dobio je Nikola Jokić nedavno dete sa suprugom Natalijom, pa se posle toga vratio u tim i priključio se pripremama Denvera.

Nagetse iščekuje pripremni meč sa Klipersima u Los Anđelesu, a uoči tog meča je srpski centar odlučio da ode na utakmicu američkog fudbala i duel domaćih Remsa i Arizona Kardinalsa.

Pred sam početak susreta je usnimljen sa loptom u rukama, pa su mnogi počeli da se šale kako je se sprema za svoje "tačdaun" pasove na terenu, odnosno dodavanja sa jedne na drugu stranu terena što je često činio u prošlosti.

Naravno, ima i onih kojima se nije dopalo što je pružio podršku Remsima, a ne Denver Bronkosima i pitaju se šta će tamo, dok su pristalice timova iz Kalifornije zbog toga oduševljene.

"Ovo je znak, Jokić dolazi u Lejkerse", napisao je jedan od navijača "jezeraša".

Nikola je tako podigao malo prašine pred sam start sezone. U isto vreme je i obradovao pristalice ekipa iz Los Anđelesa. Doduše, nije doneo sreću Remsima pošto su Kardinalsi na kraju pobedili.

Podsetimo, Nikola je više puta isticao da uživa u Denveru i da bi voleo da ostane tamo što duže, tako da je mala verovatnoća da će tražiti trejd, ali navijači drugih klubova uvek mogu da se nadaju...